FRAKT

GÅRDSBUTIK

LAMM, NÖT & GRIS

VÅRA TJÄNSTER


Vi erbjuder frakter och transporter med lastväxlare, gårdsbutik med heminredning och presenter samt vårt eget kött och charkuterier från gårdens djur

FRAKT

Bökåkra frakt utför transporter med lastväxlare. Vi säljer även material såsom grus, matjord, kompostjord med mera. Avhämtning eller boka transport av oss.


Ska ni riva eller renovera och behöver hjälp med transport av avfall, erbjuder vi olika storlekar på lastväxlarflaken. Vi har även maskinflak för denna typ av transporter.


Åkeriet är öppet alla dagar men vänligen ring för överenskommelse.

GÅRDSBUTIK

Vår personliga gårdsbutik erbjuder bland annat unik heminredning, doftljus, lampor, kaffe, te, retrogodis, presenter, hauptlakrits och quadratkort. Vi har även svampar och djur för ute- och innemiljö.


Vi har många nyheter i butiken och hjälper gärna till att ordna presenter, för små eller stora tillfällen. Bland våra många vackra och roliga produkter finns också servetter, lammskinn och garn. 


Varmt välkomna in!

LAMM, NÖT & GRIS

Här på Bökåkra gårdsbutik säljer vi även kött och charkuterier från gårdens lamm, rödkullekor och linderödsgrisar.


Ni får gärna göra ett stopp hos oss för att se på djuren. Vi serverar också kaffe, te, saft, mackor, kakor, pannkakor och våfflor i vårt lilla café. 


Våra öppetider är kl. 11-18. Utanför ordinarie öppetider får ni gärna ringa  så ordnar vi extraöppet för just er om vi är hemma.